Allview X3 Soul Style primește actualizarea la Android Nougat 7.0


Compania brașoveană AllView nu este cunoscută drept una care să se preocupe cu un interes deosebit de actualizarea dispozitivelor sale la ultimele versiuni Android, dar, periodic, ne surprinde cu câte o veste bună în acest sens.

Allview X3 Soul Style tocmai a împlinit un an de la lansare iar peste aproximativ o lună se împlinește un an și de la publicarea Android Nougat 7.0. Chiar dacă ultima versiune stabilă Android este Nougat 7.1.2, Allview a început să distribuie pentru X3 Soul Style prin OTA (actualizare over-the-air) actualizarea la Android Nougat 7.0 care rescrie versiunea anterioară Android Marshmallow 6.0.


Fișierul de actualizare are aproximativ 1.2GB iar changelog-ul livrat de AllView nu ne vorbește decăt despre "Update la Android 7.0 Nougat". După actualizare se mai observă că nivelul corecției de securitate este doar 05 aprilie 2017.

La prima vedere am observat că actualizarea aduce mai multe modificări de ordin grafic interfeței de utilizator. Sunt modificări la sertarul de setări rapide, la sertarul cu aplicații, la aplicațiile Telefon, Setări dar și altele. Firește că în afara modificărilor de ordin grafic mai importante sunt funcționalitățile oferite de Android Nougat.

Citește și:
Avem funcția Split Screen imbunătățită pentru multitasking, noutăți și la nivel de cameră foto unde apare funcția Beautified Video, etc.

Dacă nu ai primt notificarea referitoare la disponibilitatea actualizării poți face o verificare manual în Setările telefonului.


Niciun comentariu:
Write comentarii