Versiunea 8.0 a aplicației Skype pentru Android începe să fie disponibilă în Magazinul Play cu o interfață redesenată


Versiunea 8.0 a aplicației Skype pentru Android este de acum disponibilă pentru a fi descărcată în Magazinul Play. Actualizarea nu va fi accesibilă în Magazin dintr-o dată în toate regiunile lumii ci își va face apariția gradual. La ora când scriu acest articol pentru mine nu era încă disponibilă dar va fi cu certitudine în perioada imediat următoare.

Skype 8.0 aduce o interfață grafică complet redesenată, culori și animații noi, organizare diferită a opțiunilor, un refresh complet față de vechea versiune.


Ecranul principal are disponibile trei file, una principală în centru denumită Chat, în stânga se află fila Repere, unde se pot împărtăși toate activitățile din timpul zilei iar fotografiile și videoclipurile care sunt încărcate aici apar ca importante pentru prieteni.

Cea de-a treia filă, poziționată în partea dreaptă și denumită Captură este locul de unde se pot face fotografii ce pot fi trimise persoanelor de contact sau pot fi adăugate la Repere. Aici sunt de asemenea disponibile unele instrumente de editare și desenare.

În rest, Skype rămâne aceeași aplicație gratuită ce permite efectuarea de apeluri video prin internet, gratuit, oriunde în lume, cu peste 300 de milioane de utilizatori activi lunar.

Niciun comentariu:
Write comentarii