Google Foto va oferi sugestii pentru distribuirea albumelor foto


Google intuește bine importanța segmentului foto-video în viața noastră alături de gadgeturi Android și pune un deosebit accent pe dezvoltarea și îmbunătățirea aplicației Google Foto care primește actualizări destul de frecvente.

Mai nou, aplicația va dispune de funcția Suggested Sharing (distribuire sugerată) care folosește un AI special pentru a oferi sugestii cu privire la distribuirea fotografiilor făcute către persoanele identificate automat pe baza unei tehnologii de recunoaștere facială și machine learning.


Sistemul este capabil să învețe și să înțeleagă odată cu trecerea timpului cu cine distribuim cel mai adesea fotografiile făcute. Suggested Sharing va colecta toate fotografiile realizate într-o anumită locație, va crea un album, sortându-le pe cele mai reușite, și le va elimina pe cele neclare sau întunecate. 

Citește și:
Ulterior, albumul respectiv poate fi editat și se poate alege dintr-o lista de persoane sugerate pentru a distribui fotografiile. 


Cu o altă funcție denumită Shared Libraries se va putea permite accesul la întreaga colecție de fotografii anumitor persoane. 


Noutățile despre care am discutat vor fi disponibile pe Android, actualizarea aplicației urmând a fi distribuită treptat începând de săptămâna asta.

Niciun comentariu:
Write comentarii