Facebook atinge pragul de 2 miliarde de utilizatori activi lunar


După ce în urmă cu aproximativ două luni vorbeam despre faptul că Facebook se apropie vertiginos de pragul de două miliarde de utilizatori activi lunar, iată că inevitabilul s-a produs.

Cea mai populară rețea socială din lume a atins pragul de două miliarde de utilizatori activi lunar și despre asta avem o postare chiar de la fondatorul rețelei,Mark Zuckerberg.


Acesta a comentat despre faptul că s-au făcut progrese în a conecta lumea și acestea vor fi și mai mari odată cu trecerea timpului.


Evenimentul are loc la aproximativ 13 ani de la lansarea rețelei sociale și este celebrat inclusiv printr-un material de mulțumire, statistic în același timp pentru fiecare utilizator, pe care îl poți accesa AICI.

Citește și:
Succesul Facebook nu miră pe nimeni, în schimb ultimele provocări cărora rețeaua trebuie să le facă față precum și îngrijorările crescute față de impactul uneori negativ în societate pe care Facebook îl are, necesită investiții proporționale cu succesul și un control mai strict al conținutului ce poate fi publicat.

Per total, în primul trimestru al anului 2017, compania a cheltuit aproximativ 1.16 miliarde de dolari pentru cercetare și dezvoltare.

Niciun comentariu:
Write comentarii