OnePlus va colabora cu DxO pentru a livra una dintre cele mai bune camere foto pe OnePlus 5


OnePlus nu a dezvăluit foarte multe despre specificațiile hardware ale viitorului lor flagship, OnePlus 5, dar de curând au anunțat un parteneriat destul de important pe care îl vor folosi pentru a se asigura că vor livra una dintre cele mai bune camere foto pe acest nou telefon Android.

Compania chineză a anunțat că astfel se va folosi de expertiza DxO pentru a se asigura că OnePlus 5 va avea una dintre cele mai bine cotate camere foto. Camera foto și în special partea sa de software va fi creată în conformitate cu standardele și criteriile DxOMark, standardul în domeniu pe care majoritatea oamenilor îl recunosc drept cel mai respectat.


Rating-ul DxOMark a devenit destul de important în ultima vreme pentru producătorii de telefoane mobile și mai ales după ce anul trecut, odată cu lansarea telefoanelor Pixel, s-a anunțat că acestea au camera foto cu cel mai mare astfel de rating.

Google Pixel s-a menținut pe primul loc în topul DxOMark până de curând, când HTC U11 a obținut un scor de 90 de puncte cu care i-a luat locul. Ca o curiozitate, Galaxy S8 se află pe locul 3 în acest top.

Niciun comentariu:
Write comentarii