Jelly este telefonul 4G cu Android Nougat care se vrea a fi cel mai mic din lume


Pe Kickstarter a fost demarat recent un proiect ce își dorește strângerea fondurilor necesare finanțării pentru realizarea celui mai mic smartphone 4G cu sistem de operare Android Nougat, denumit Jelly.

Proiectul a fost inițiat de start-up-ul chinez Unihertz, suma necesară se ridică la 30.000$, dar până în prezent s-au strâns deja peste 250.000$.


Așa cum arată specificațiile tehnice, Jelly nu va impresiona cu altceva în afară dimensiunilor sale. 

Jelly se vrea a fi cel mai mic telefon inteligent 4G ce va rula Android Nougat ca sistem de operare și va dispune de toate funcțiile unui telefon modern de dimensiuni normale.

Ecranul va avea o diagonală de 2.45 inch, cu o rezoluție de 240x432 pixeli și o baterie de 950mAh care ar trebui să-i asigure 3 zile de funcționare și 7 zile de stand-by.

Va fi dotat cu procesor quad-core MediaTek de 1.1 Ghz, va fi dual-sim și va avea o cameră foto principală de 8MP și o cameră selfie de 2MP, urmând a se comercializa în 3 culori (pearl white, sky blue, space black) și două versiuni, astfel: 1GB memorie RAM și 8GB memorie de stocare la preț de 79$ și o versiune Pro cu 2GB memorie RAM și 16GB memorie de stocare la prețul de 95$.







Niciun comentariu:
Write comentarii