Cum să rulezi Android pe calculator cu ajutorul NOX App Player


Cum să rulezi Android pe calculator cu ajutorul NOX App Player

Statistic vorbind, se pare că utilizatorii sistemului de operare Android sunt mai mulți decât cei de Windows. Cumva e explicabil, Android rulează pe telefoane mobile, telefoanele mobile sunt purtabile și până la urmă de un calculator te mai lipsești, dar cine nu are un telefon mobil?

Cu toate acestea, o mulțime de utilizatori Android folosesc și calculatoare și majoritatea lor sunt echipate cu Windows.


Citește și:

NOX App Player

Nox este unul dintre cele mai bune emulatoare pentru Android și este, fără nicio rezervă, recomandarea mea în materie. 

Nox te ajută să rulezi Android pe calculator ca pe telefon. Cu Nox poți rula jocuri Android pe PC, poți testa rapid aplicații, etc. și oferă suport pentru tastatura și mouse-ul computerului, precum și pentru gamepad. Cu Nox poți evita orice limtare hardware a telefonului, mai ales dacă ai unul care nu este prea performant.

Un alt lucru bun este că nu vine cu niciun software suplimentar, spre deosebire de alte emulatoare care te forțează să mai instalezi diverse.

Arată și funcționează exact ca sistemul de operare de pe un telefon sau o tabletă, avantajul fiind ca nu ești limitat de performantele telefonului sau cele ale tabletei. Practic, cu cât calculatorul este mai performant și mai rapid, cu atât aplicația se mișcă mai bine.

Chiar dacă plicația îți poate lăsa uneori impresia că se mișcă greoi, impresia de ansamblu este satisfăcătoare. După procesul de instalare extrem de simplu se pot face câteva setări care vor influența direct performanța aplicației. Poți seta nivelul de resurse pe care vrei ca sistemul de operare Windows să îl aloce pentru funcționarea NOX. Dacă PC-ul tău are un procesor cu 4 nuclee, poți seta ca aplicația să le folosească pe toate și poți alege câtă memorie RAM să fie alocată. De asemenea, se poate seta rezoluția la care vrei să folosești aplicația dar și altele.

Avantajele pe care le oferă NOX App Player

  • Nox este complet gratuită
  • Permite accesul la întreg conținutul Magazinului Play
  • Permite ștergerea oricărei aplicații instalate
  • Nox rulează Android 4.4.2. și va fi văzut/identificat ca un Samsung Galaxy S4
  • Se poate dezinstala cu ușurință de pe PC
Aplicația Nox poate fi descărcată de AICI.

NOX - procesul de instalare

NOX - procesul de instalare

NOX - interfața de utilizator

NOX - ecranul de setări rapide

NOX - Setări

NOX - Setări

NOX - acces la Magazinul Play pentru a instala orice aplicație

NOX - funcția de aplicații recente funcționează la fel ca pe telefon/tabletă

Niciun comentariu:
Write comentarii