O imagine cu presupusul OnePlus 5 confirmă că telefonul va fi dotat cu cameră foto duală

După 4 luni scurse deja din anul 2017, OnePlus 5 rămâne printre puținele cele mai așteptate telefoane Android ce mai urmează a fi prezentate în acest an. Trecerea de la 3 și 3T direct la 5 se face din cauza fobiei chinezilor față de cifra 4, considerată una care ar aduce ghinion.

Zvonurile referitoare la OnePlus 5 de până acum se refereau la specificațiile tehnice ale telefonului și nu au existat prea multe detalii despre cum va arăta la nivel de design. De data aceasta avem o primă imagine de tip randare în care ne este prezentat spatele următorului flagship killer de la OnePlus.


Remarcăm de la bun început că avem de-a face cu o cameră foto principală duală, cu cei doi senzori poziționați vertical și sub ei se află blițul. Având în vedere că discutăm de o carcasă metalică, un prim motiv de suspiciune asupra veridicității imaginii ni-l dă lipsa inserțiilor de plastic pentru antene, în acest sens existând doar una, în partea de jos.

Se mai observă că marginile laterale ale carcasei sunt ușor curbate și probabil la fel va fi cazul și în ceea ce privește ecranul. Scannerul de amprente lipsește de pe spatele telefonului ceea ce ne face să deducem că acesta va fi poziționat tot frontal, un plus din punctul meu de vedere.

Pentru celelalte specificații tehnice zvonite până acum, citește și:

Sursa: IndiaToday

Niciun comentariu:
Write comentarii