Înlocuirea ecranului la Galaxy S8 costă mai mult decât la modelele Samsung anterioare


Zilele trecute citeam despre faptul că Galaxy S8 are unul dintre cele mai mari costuri de producție dintre telefoanele inteligente de pe piață și nici nu mă mir. Samsung a forțat nota pentru a se asigura de succesul acestui nou flagship pentru a recâștiga pierderile financiare și mai cu seamă cele de imagine, după eșecul Glaxy Note 7.

În cazul Glaxy S8 ecranul "face toți banii", acesta fiind unul dintre punctele forte ale telefonului. Samsung a acordat maxim de atenție de fiecare dată în ceea ce privește ecranele de pe telefoanele sale și întotdeauna a livrat calitate superioară la acest capitol.


Se pare că operațiunea de înlocuire a unui ecran la Samsung Galaxy S8+ ar costa într-un service autorizat în jur de 250 de euro, cu 25% mai mult decât în cazul Galaxy S7 Edge, iar prețul nu va scădea prea mult pentru Galaxy S8.

Așadar, o asigurare, o husă, o folie sau orice altă măsură de protecție sunt mai mult decât indicate, la acestea trebuind adăugată o atenție sporită în utilizare, căci altfel te va ustura buzunarul.

Via: GsmArena

Niciun comentariu:
Write comentarii