Galaxy S8 e mai solid decât pare. Vezi cum rezistă în testele JerryRigEverything [video]


Galaxy S8 nu scapă de tortura lui Zack de la canalul YouTube JerryRigEverything și este supus obișnuitelor teste la zgârieturi, flacără directă și îndoire, la care se pare că face față mult mai bine decât te-ai aștepta, având în vedere designul său.

În ceea ce privește testul la zgârieturi, Galaxy S8 rezistă până la nivelul 6 pe o scară de la 1 la 9 iar asta era de așteptat având în vedere dotarea sa cu sticlă de protecție Gorilla Glass 5. Asta ne spune că, cel puțin teoretic, nu ar trebui să ne facem griji dacă purtăm telefonul în același buzunar cu cheile sau mărunțișul primit rest la cumpărături. La fel de rezistentă este și sticla de pe spatele telefonului care nu se alege cu niciun fel de urmă când este testată cu cutter-ul.


Sub acțiunea flăcării directe de la brichetă aplicată pe ecran, acesta rezistă 30 de secunde până își face apariția o pată albă, însă își revine rapid.

La testul de îndoire Galaxy S8 rezistă fantastic de bine și nu devine deloc o victimă. Ecranul sau sticla de pe spate nu se desprind iar rama metalică nu se îndoaie deloc.

Așadar, în ciuda designului care la prima vedere îl face să pară firav, Galaxy S8 este un telefon cu o construcție solidă care ne demonstrează că Samsung învață din greșeli și din experiența anterioară.

Vezi întregul clip mai jos.

Citește și:

Niciun comentariu:
Write comentarii