Start bun pentru LG G6: 20000 de unități vândute în prima zi în Coreea de Sud

Sursa foto: CNET
Prezentat oficial pe 26 februarie în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, LG G6 este deja disponibil pe piața din Coreea de Sud, patria mamă a producătorului, iar din luna aprilie acesta va fi disponibil progresiv și pe alte piețe.

Se pare că noul flagship LG se bucură de succes în rândul consumatorilor și după nenumărate review-uri pozitive, depășește cifra de 20000 de unități vândute în Coreea de Sud, în prima zi de disponibilitate. Este o performanță bună dacă ne raportăm la predecesorul LG G5, care în prima zi a reușit să vândă doar 15000 de unități în Coreea de Sud.


În continuare, rămâne să urmărim cu interes evoluția vânzărilor, cel puțin până la lansarea Galaxy S8 care cu siguranță le va influența negativ. Cel mai bine vândut telefon LG rămâne în continuare LG G3 care a reușit să înregistreze performanța de peste 10 milioane de unități vândute la nivel internațional.

LG G6 este disponibil deocamdată în România la precomandă, la prețul de 3199 lei, prin intermediul QuickMobile. Telefonul oferă un ecran de 5.7 inch cu un aspect nemaiîntâlnit până acum de 18:9, procesor Snapdragon 821, 4GB memorie RAM, o cameră foto duală, apreciată ca fiind foarte performantă, memorie internă de 32/64 GB, Android Nougat 7.0 și o baterie de 3300mAh.

Sursa: news1.kr

Niciun comentariu:
Write comentarii