Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 și S8+ pe alb și auriu. Mai sunt 17 zile până la prezentarea oficială

După imaginile cu Galaxy S8 cu carcasă de culoare neagră, cu carcasă de culoare albă sau comparat cu Glaxy Note 7, acum avem o nouă fotografie care ne prezintă cele două modele Galaxy S8 (S8 și S8+) unul lângă celălalt, primul cu carcasă albă iar al doilea cu carcasă aurie.

Cu această ocazie vedem exact diferența de dimensiuni între cele două modele Galaxy S8, primul având un ecran de 5.8 inch și cel de-al doilea un ecran de 6.2 inch.


Observăm că, în timp ce marginea de dedesubtul ecranului este extrem de curată, cea de deasupra este plină de senzori și camere și potrivit ultimelor zvonuri se pare că vom avea și un sistem de recunoaștere facială care va înlocui scannerul pentru iris, mult mai lent.

Samsung a renunțat la tradiționalele butoane capacitive de dedesubtul ecranului și la butonul Home, acestea urmând a fi înlocuite de butoane on-screen iar scannerul pentru amprente a fost mutat pe spatele carcasei, în dreapta camerei foto.

Galaxy S8 și S8+ vor avea ecrane de 5.8, respectiv 6.2 inch și procesoare Snapdragon 835. Memoria RAM va fi de 4GB, respectiv 6GB, camera foto principală va fi de 12MP iar cea selfie de 8MP, în timp ce bateriile vor fi de 3000mAh, respectiv 3500mAh.

Niciun comentariu:
Write comentarii