A început actualizarea la Android Nougat 7.0 pentru Galaxy S6 și S6 Edge

A început în sfârșit actualizarea la Android Nougat 7.0 pentru seria Galaxy S6 de la Samsung. Programată inițial pentru sfârșitul lunii februarie, aceasta a fost decalată pentru a fi testată în vederea eliminării oricăror bug-uri iar acum a început să fie distribuită în mai multe țări din Europa printre care și România.

Fișierul de actualizare OTA are aproximativ 1.3 GB și în afara actualizării versiunii Android, incluzând toate elementele de noutate specifice Nougat 7.0, aduce și modificări la nivel de interfață de utilizator. Astfel, launcher-ul specific Samsung vine cu modificări grafice importante, este mai simplu, mai curat, mai rapid și mai intuitiv.


Se pare că în prima fază, actualizarea se livrează pe dispozitivele cu software Vodafone din mai multe țări din Europa, inclusiv România, urmând ca treptat să fie disponibilă pentru toate dispozitivele.
Dacă nu ai primit încă notificarea de actualizare, poți verifica disponibilitatea ei în setările telefonului la despre telefon>actualizări software.

Sursa: Sammobile

Niciun comentariu:
Write comentarii