Fotografii reale cu Samsung Galaxy S8


Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial pe 29 martie iar până atunci mai avem timp suficient de zvonuri și fotografii. Din această ultimă categorie astăzi avem parte de unele reale care ne prezintă mult așteptatul telefon în starea sa naturală.

În fotografiile în cauză terminalul Android este surprins din mai multe unghiuri dar și în stare de funcționare în meniul Apps Edge, unde putem accesa și edita shortcut-urile ce pot fi accesate prin glisarea de pe marginea curbată.


Avem ocazia să admirăm din nou ecranul mare de tip edge, cu marginile superioare și inferioare foarte înguste. Remarcăm, așa cum se știa deja, lipsa logo-ului Samsung de pe partea frontală dar și lipsa butonului home.

Din ceea ce se știe până acum, Galaxy S8 va fi disponibil în două versiuni, una cu ecran de 5.8 inch și una cu ecran de 6.2 inch (Galaxy S8 Plus), va avea procesor Snapdragon 835 și 4GB memorie RAM iar scannerul pentru amprente este mutat pe spate, în dreapta camerei foto de 12MP.

Să nu ne speriem de dimensiunile mari ale ecranelor căci, per total, telefoanele nu vor fi foarte mari prin prisma marginilor neobișnuit de înguste.

Mai multe fotografii în tweet-ul de mai jos:
Actualizare: Iată încă o imagine în care ne sunt prezentate meniul cu aplicații și butoanele de navigare on-screen. Acestea sunt ordonate într-o ordine inversă față de ordinea nativă a sistemului de operare Android și au un design diferit.

Niciun comentariu:
Write comentarii