O fotografie cu două folii de protecție din sticlă pentru cele două modele Galaxy S8 ne dezvăluie designul acestora dar și alte caracteristici


Cu cât ne apropiem mai mult de momentul prezentării următorului flagship Samsung, cu atât vom primi mai multe detalii despre acesta, fie sub forma de zvonuri, fie sub formă de informații oficiale.

La categoria zvonuri, pentru că informațiile oficiale încă le așteptăm, avem de data aceasta o fotografie publicată pe un cont Twitter polonez (@dfordesign) in care inițial s-a crezut că sunt reprezentate panourile frontale ale ecranelor dar de fapt se pare că sunt folii de protecție de sticlă (tempered glass) pentru ambele modele, create înaintea lansării oficiale.


Dacă dăm crezare autenticității imaginii și foliilor prezentate in aceasta, ni se confirmă că ambele modele, atât cel normal, cât și varianta Plus, vor avea ecrane curbate de tip Edge.

Ni se mai confirmă că marginile de deasupra și dedesubtul ecranului sunt extrem de înguste, pe cea de jos nu e nici urmă de buton home iar pe cea de sus avem mai multi senzori, printre care se află probabil și scannerul pentru iris.

Niciun comentariu:
Write comentarii