HTC 10 și HTC One M9 vor primi actualizarea la Android Nougat 7.0 în Europa în următoarele două săptămâni


După aproximativ două luni de la disponibilitatea în SUA, HTC 10 și HTC One M9 urmează să primească actualizarea la Android Nougat 7.0 și în Europa.

Cele două telefoane Android au fost lansate de compania taiwaneză la distanță de un an, HTC 10 fiind disponibil din aprilie 2016 iar HTC One M9 din martie 2015, iar despre cele două modele fusesem anunțați că vor fi actualizate încă din luna iulie 2016, înainte cu o lună de publicarea versiunii finale Android Nougat 7.0.

Citește și:

Graham Wheeker - Product and Service Director pentru EMEA (Europe, Middle East and Africa) a anunțat pe Twitter că ambele dispozitive vor primi actualizarea în următoarele două săptămâni, făcând referire atât la modelele vândute la liber cât și la cele vândute de operatorii de telefonie mobilă.


Trebuie să punctăm că HTC nu stă tocmai grozav la termenele în care își actualizează dispozitivele dar măcar, spre deosebire de alte companii din domeniu, comunică mai bine cu clienții și dă detalii despre stadiul acestora.

Ca de obicei, actualizarea nu va fi distribuită dintr-o dată pentru toți utilizatorii, ci treptat, iar dacă nu primești automat notificarea, poți verifica manual disponibilitatea ei în setările telefonului>despre telefon>actualizare software.

Niciun comentariu:
Write comentarii