Calendarul actualizării telefoanelor Huawei la Android Nougat 7.0 - Nova, Honor Note 8, G9 Plus, etc.


Cursa actualizării telefoanelor Android la ultima versiune a sistemului de operare continuă și suntem exact în perioada în care cam toți marii producători au început deja să livreze actualizările, cel puțin pentru flagship-uri.

Android Nougat 7.0 a fost publicat de Google la sfârșitul lunii august 2016, ba mai mult, la începutul lunii decembrie a fost publicată și versiunea 7.1.1.


De data aceasta ne vin informații noi de la producătorul chinez Huawei și sub forma unui tabel aflăm calendarul actualizărilor dar și perioada în care acestea au fost/vor fi testate în fază beta.
Citește și:

Trebuie menționat că actualizarea sistemului de operare vine și cu noua interfață de utilizator EMUI 5.0 și va bucura utilizatorii cu toate noutățile introduse de Nougat, dar nu numai.

Observăm că prima jumătate a dispozitivelor înscrise în tabelul de mai sus se află deja în proces de actualizare iar ceilalți norocoși sunt utilizatorii de G9 Plus, Nova și Honor Note 8 care vor primi actualizarea în lunile martie, mai, respectiv aprilie.

Niciun comentariu:
Write comentarii