HTC One M9 primește actualizarea la Android Nougat 7.0


HTC se mișcă bine cu acualizarea telefoanelor proprii la Android Nougat 7.0. După HTC 10, acum este rândul modelului M9 să se bucure de ultima versiune Android.

Chiar dacă Google a publicat Android Nougat 7.0 încă din luna august a anului curent, iar ieri tocmai a fost publicată versiunea 7.1.1, după un program beta cu două ediții developer preview, compania taiwaneză este în grafic. Ținem cont aici despre faptul că HTC M9 este lansat în 2015 iar Samsung, unul dintre producătorii cu cele mai mari vânzări, nu și-a actualizat nici flagship-urile Galaxy S7 și S7 Edge.


Așadar, actualizarea modelului M9 a fost anunțată pe contul Twitter @HTCUSA unde se precizează că beneficiar va fi deocamdată modelul vândut la liber, urmând ca modelele de operator să fie actualizate în prima parte a anului 2017. Bineînțeles că anunțul este valabil pentru Statele Unite ale Americii, dar este binecunoscut că în materie de actualizări, acestea se distribuie progresiv, gradual, iar Europa urmează pe listă cu siguranță.

Niciun comentariu:
Write comentarii