Fingerprint Gestures este aplicația care permite să glisezi bara de notificări folosind scanerul de amprente ca pe Google Pixel

Fingerprint swipe este una dintre cele mai râvnite opțiuni de pe telefoanele Google Pixel, nu pentru că ar fi o inovație de ultim moment, pentru că din câte știu optiunea era deja prezentă pe unele modele de telefoane Huawei, dar pentru că Google a decis ca aceasta să fie o opțiune exclusivă pentru Pixel, fără a o "împrumuta" și telefoanelor Nexus.


Opțiunea fingerprint swipe permite accesarea barei de notificări prin glisarea degetului de sus în jos pe scannerul de amprente. Aceasta este una utilă mai ales în cazul Google Pixel XL care are o dimensiune mai mare iar accesarea notificărilor din partea superioară a ecranului devine dificilă cu o singură mână.

Aplicația Fingerprint Gestures livrează aceeași opțiune și pe celelalte telefoane dotate cu scanner de amprentă. În aplicație pot fi setate diverse acțiuni pentru o singură atingere a scannerului, pentru atingere dublă sau pentru glisare, în funcție de nevoile proprii.

Ca și acțiuni ce pot fi setate enumerăm: unul dintre butoanele de navigare, butonul power, sleep (doar cu root), derulare în sus sau în jos (doar cu root), bara de notificări, setările rapide, lanterna, etc.

Alicația este compatibilă cu Android 6.0 și 7.0 și bineînțeles cu telefoanele care dispun de un scanner de amprentă.


Niciun comentariu:
Write comentarii