Google Messenger 2.0 introduce modificări subtile la nivel de design și se adaptează la Android 7.1 [link pentru download]

Google Messenger, aplicația Google pentru sms, a fost actualizată de la versiunea 1.9 la versiunea 2.0 și aduce modificări subtile la nivel de interfață de utilizator având și o iconiță rotunjită adaptată la stilul Android 7.1, în linie cu telefoanele Pixel.

Pictogramele de profil au dimensiuni mai mici iar paleta generală de culori este acum de o nuanță de albastru mai închisă.


De asemenea, la apăsarea simbolului "+" pentru a compune un mesaj nou, este afișată în partea de sus o listă de contacte frecvente sub care se listează agenda, fiind eliminate cele două file separate "frecvente" și "toate contactele". În cele din urmă, sub săgeata Send apare textul SMS care poate fi înlocuit de MMS, în funcție de caz, iar numărul de mesajelor necitite este afișat pe iconița aplicației.

Versiunea 2.0 a aplicației este compatibilă cu orice versiune de Android de la 4.4. KitKat în sus.

Aplicația nu este încă disponibilă în Google Play însă până va fi livrată poate fi descărcată din linkul de mai jos. Aceasta este o versiune stabilă și va înlocui versiunea mai veche, dacă ai una instalată.
Sursa: PhoneArena

Niciun comentariu:
Write comentarii