Problemele companiei Samsung nu se mai termină. Și bateriile de pe Galaxy S7 Edge explodează


Problemele cu bateriile care explodează par să nu se mai termine pentru Samsung.

Presupunând că sunteți deja la curent cu problemele Galaxy Note 7, pentru care programul de înlocuire gratuită a dispozitivelor defecte este în plină desfășurare în Europa, iată că același gen de probleme apar și pe Galaxy S7 Edge, ce-i drept sunt doar două-trei cazuri izolate deocamdată.


Un utilizator de Facebook din Filipine, cu numele de profil Weng Briones, a postat vineri poze cu un Galaxy S7 Edge a cărui baterie a explodat. Nu se fac precizări cu privire la condițiile în care a avut loc incidentul, însă utilizatorul precizează că a returnat dispozitivul și i-au fost restituiți banii.

Pe la începutul lunii s-a  mai discutat despre un caz cu o persoană din New Jersey, pe nume Daniel Ramirez, care a dat în judecată compania sud-coreeană din cauza arsurilor de gradul 2 și 3 pe care le-a suferit când telefonul său Galaxy S7 i-a explodat în buzunar. Anterior a mai fost un caz mediatizat cu un alt S7 Edge care a explodat în timp ce se încărca și banii reprezentând contravaloarea telefonului au fost de asemenea restituiți.

Toate acestea de parcă problemele cu Galaxy Note 7, despre care se estimează că ar fi costat compania Samsung 1,5 miliarde de dolari, nu ar fi fost suficiente.

Despre impactul tuturor acestor incidente asupra imaginii companiei și comportametului clienților Samsung rămâne să vedem în viitor cum va evolua.

Niciun comentariu:
Write comentarii