[Actualizat cu Google Pixel XL] Google Pixel - presupusă fotografie cu partea din față a telefonului


După ce ne-am lămurit cu felul în care arată partea din spate a telefonului Google Pixel, iată că apare o imagine în care ni se prezintă și partea din față a acestuia. Așa... ca să mai reducem un pic din aura de mister ce învăluie evenimentul anunțat de Google pentru 4 octombrie.

Dacă nu sunteți încă la curent cu zvonurile despre tranziția pe care vrea să o facă Google de la Nexus la Pixel, vedeți AICI.

În această imagine nu observăm elemente care să ne surprindă ori despre care să nu se fi vorbit până acum. Se remarcă butoanele de navigare redesenate, acestea sunt acum pline, nu doar contur; iconițele rotunde, de data asta, ale aplicațiilor; butonul G Search și noul launcher ce se poate accesa prin glisarea în sus de pe docul cu cele cinci iconițe de jos (se observă chiar și săgeata).


Ca și dotări hardware, de la Google Pixel ne așteptăm la un ecran de 5 inch, chipset Snapdragon 821, 4GB memorie RAM, baterie de 2770 mAh, cameră principală de 12 MP, USB Type-C și bineînțeles Android Nougat, probabil în versiunea 7.1.

Google Pixel XL va fi dedicat utilizatorilor care preferă ecrane mai mari, având unul de 5,5 inch iar în rest va avea aceleași specificații, mai puțin în cazul bateriei care va fi mai mare la rândul ei.

ACTUALIZARE: 27.09.2016

Avem o imagine și cu Google Pixel XL.


Cum era de așteptat nu sunt diferențe în afara dimensiunilor și wallpaper-ului. Avem aceleași iconițe ca pe Google Pixel, același launcher și aceleași butoane de navigare.

Niciun comentariu:
Write comentarii