Ultima actualizare Google Maps aduce modul Numai WI-FI și posibilitatea de a salva hărțile pe cardul de memorie


Odată cu actualizarea la versiunea 9.33.1(#933102224) Google Maps, varianta pentru Android, introduce două elemente de noutate importante.

Primul dintre acestea este posibilitatea de a utiliza aplicația doar cu WI-FI, fără a mai folosi conexiunea de date mobile. Ca exemplu, utilitatea acestei opțiuni își poate spune cuvântul atunci când ne aflăm în concediu într-o țară în care internetul în roaming este mai scump sau când în zona în care folosim aplicația avem acoperire WI-FI și nu dorim să consumăm traficul de date.


Al doilea element de noutate este posibilitatea de a salva zonele offline pe cardul de memorie, opțiune foarte utilă pentru utilizatorii de dispozitive Android cu memorie mai mică sau pentru cei care, deși au memorie destul de mare, nu mai au spațiu suficient de stocare.

Apliația Google Maps este actualizată și îmbunătățită constant de Google iar în ultima perioadă de timp am avut parte de multe surprize plăcute, dintre care cea mai importantă și îndelung așteptată, a fost aceea de a putea descărca zone offline.

Niciun comentariu:
Write comentarii