Prisma va fi actualizată pentru a funcționa offline și a procesa fotografiile direct pe telefon


Care-i treaba cu Prisma?

E simplu, aplicația nu funcționează ca celelalte, nu aplică doar niște filtre standard peste fotografii, ci încearcă să înțeleagă cumva ce este în imagine pentru a aplica efectul într-un mod particular acesteia și pentru a genera un rezultat corect.

Pentru asta, Prisma funcționa prin încărcarea fotografiilor pe un server care făcea munca de procesare și apoi prin descărcarea fotografiei rezultate din nou pe telefon.


Se împlinește o lună de când Prisma este disponibilă pe Android în Google Play și dacă ați folosit-o vă amintiți momentele când aplicația nu funcționa pentru că serverul era plin sau transformarea unei fotografii dura o veșniciei pentru că procesul de încărcare pe server și cel de descărcare pe telefon era lent.

Acum se pare că pe IOS aplicația este deja disponibilă în versiunea care funcționează offline și în curând va fi disponibilă și pe Android. Inițial vor funcționa offline doar 16 efecte iar numărul va fi mărit treptat, fiind chiar posibilă și introducerea posibilității de a edita fișiere video.

Niciun comentariu:
Write comentarii