FRF4fan aplicația oficială a Federației Române de Fotbal pentru Euro 2016 pe Android


Mâine debutează Campionatul Eoropean de Fotbal EURO 2016 cu meciul dintre reprezentativele României și Franței. 

În Magazinul Play găsești aplicația FRF4fan, aplicație oficială a Federației Române de Fotbal pentru Euro 2016 cu care poți urmări evoluția Campionatului.


Aceasta este descrisă în Magazin astfel:
FRF4Fan este o aplicaţie dedicată suporterilor Echipei Naţionale a României. Prin intermediul acesteia, vei afla toate informaţiile legate de participarea la Euro 2016 şi în viitoarele campanii de calificare la turneele finale. Aplicaţia are un conţinut uşor de accesat, bine organizat, cu o serie de informaţii utile care pot fi accesate şi în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, informaţii de ultimă oră şi evenimente. Pe viitor, aplicaţia va putea fi utilizată pentru achiziţia de bilete sau comenzi în magazinul online.
Rămâi conectat cu Federaţia Română de Fotbal prin FRF4FAN pentru a fi la curent cu evoluţia Echipei Naţionale la Euro 2016 şi în viitoarele competiţii.
Aplicația oferă informații legate de preliminariile acestui turneu, drumul parcurs de România până la Euro 2016, programul partidelor, detalii despre stadioane, știri legate despre echipa noastrț și o secțiune “My Fan Zone”.

Niciun comentariu:
Write comentarii