Caracteristicile principale pentru Xperia E5 dezvăluite accidental de Sony



De curând Sony a dezvăluit accidental imagini ale unui nou dispozitiv mobil echipat cu Android, denumit Xperia E5. Imaginile au apărut pe conturile de Facebook și Twitter ale companiei, dar au fost șterse rapid.


GSM Arena și Xperia Blog au fost pe fază și au salvat rapid fotografiile pe care le-au publicat pe internet. Așa cum se observă în imagini, telefonul pare fabricat din plastic, îi lipsesc senzorul de amprente și butonul dedicat pentru acționarea cameriei foto și nu dispune de butoane fizice. 5 iunie, data prezentată în prima fotografie, ar putea fi un indiciu al datei oficiale de lansare a telefonului.

În plus, numele Xperia E5 a fost recent legat de un număr de cod care a fost reperat în rezultatele benchmark-ului GFXBench. În cazul în care Sony F3311 este într-adevăr, Xperia E5, dispozitivul va fi dotat cu un display de 4,6 inci cu rezolutie 720p, un procesor MT6735 MediaTek, 1.5GB de RAM, 16GB spațiu de stocare, și camere de 16MP  spate și 5MP față.

Cu dotările prezentate, Xperia E5 nu se înscrie în gama telefoanelor mobile de top ci mai degrabă în gama de mijloc iar prețul va fi unul corect sau chiar sub media acestei game.

Îmi permit să reafirm că aceste "dezvăluiri accidentale" sunt mai degrabă strategii de marketing cu scopul precis de a atrage atenția asupra brandu-lui și evenimetului de lansare, ce urmează a avea loc.

Niciun comentariu:
Write comentarii